Harmonizing Light Energies (full moon) - Soundhealing (online)

Online Sound journey

Registraties zijn gesloten

Dompel jezelf onder in een diepgaand klankbad van ontspannende en helende frequenties en lichttaal versterkt door de energie van de volle maan.

Ervaar een diepe rust tijdens deze online soundhealing sessie. Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties zodat je vanuit die diepe staat van rust jouw persoonlijke zielenreis kan maken. Keer in jezelf, kijk dieper in jezelf in het licht en de energie van de volle maan. Kristallen en Tibetaanse klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten zullen je begeleiden naar een staat van diepe innerlijke rust, op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. In die staat kan je dan optimaal de lichttaal ontvangen en laten inwerken.

Laat je meedrijven op golven van diepe ontspanning en rust terwijl de klanken je ziel omhullen. Deze reis wordt geleid door Kristof, een deskundige in het veld van soundhealing en Emma, energetisch werker in Nederland en een zuiver channel voor licht/brontaal.

Na de sessie krijg je ook nog de opname toegestuurd.

Het is mijn missie om deze meditaties toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de financiële mogelijkheden. Daarom bied ik de online sessies aan op basis van een vrije bijdrage. Jouw bijdrage helpt om de kosten te dekken en het op deze manier voor iedereen toegankelijk te houden. De link voor een bijdrage krijg je na inschrijving in de mail.


Datum & Tijd
maandag november 27, 2023
20:0021:30 (Europe/Brussels)
Locatie

Live Zoom

--Live Zoom--
--Live Zoom--
Krijg de routebeschrijving