Dragonmoon Frequencies Online (full moon - dragon energy)

Online Sound journey

Registraties zijn gesloten

Dompel jezelf onder in dit diepgaande klankbad van helende frequenties en lichttaal versterkt door de energie van de volle maan.

Ervaar een diepe rust tijdens deze online soundhealing sessie. Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties zodat je vanuit die diepe staat van rust jouw persoonlijke zielenreis kan maken, gedragen door lichttaal en helende frequenties. Keer in jezelf, kijk dieper in jezelf in het licht en de energie van de volle maan. We roepen ook de energie van de draken om ons te begeleiden tijdens deze sessie.

Kristallen en Tibetaanse klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten zullen je begeleiden naar een staat van diepe innerlijke rust, op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. In die staat kan je dan optimaal de lichttaal ontvangen en laten inwerken.

Laat je meedrijven op golven van diepe ontspanning en rust terwijl de klanken je ziel omhullen. Deze reis wordt geleid door Kristof, een deskundige in het veld van soundhealing en Emma, energetisch werker in Nederland en een zuiver channel voor licht/brontaal.

Na de sessie krijg je ook nog de opname toegestuurd.


 


Datum & Tijd
maandag maart 25, 2024
20:0021:30 (Europe/Brussels)
Locatie

Live Zoom

--Live Zoom--
--Live Zoom--
Krijg de routebeschrijving